WELKOM

   
Kijk ook op onze facebook pagina voor het laatste marktnieuws

Zaterdag 20 september
Eelde Veilinghallen
het nieuwe seizoen! Elke zaterdag de vlooienmarkt van Eelde 
reserveren niet nodig, inruimen tussen 7 uur en 8.30 uur
standplaatsen vanaf € 17,50 voor 5 meter, tafels 4 meter € 8,50 extra
extra grondmeters € 3,50 per meter
Extra Zondag 21 september
vlooienmarkt en braderie
standplaatsen vlooienmarkt zaterdag en zondag al vanaf €25,= voor het gehele weekend
braderie reserveren noodzakelijk, vlooienmarkt reserveren niet nodig

Zondag 28 september
Stadjersmarkt
Groningen Martiniplaza
vlooienmarkt en braderie
Deze markt is volgeboekt, bij reserveren komt u automatisch op de wachtlijst
mocht er ruimte vrijkomen dan ontvangt u bericht van ons.

Zondag 28 september
Emmen Koopzondagmarkt
cnetrum van Emmen gezellige braderie
12.00 tot 17.00 uur
reserveren noodzakelijk

NIEUW  Klik voor kalender 2014 najaar NIEUW
de kalender is gemaakt in Adobe, een gratis versie van dit programma kunt u downloaden via:
http://www.adobe.com/nl/products/reader.html  

Organisatieburo Vitalis is dé specialist op het gebied van (Vlooien-)markten en braderieën. In de ruim dertig jaar dat Organisatieburo Vitalis actief is, is zij uitgegroeid tot één van de grootste en meest gerenommeerde bureaus van Nederland. Jaarlijks organiseert Vitalis ruim 150 markten op diverse plaatsen.

Onze jarenlange ervaring, gevoel voor sfeer en extra randactiviteiten, met zowel aandacht voor standhouders als bezoekers en de hoogwaardige locaties waar onze markten plaatsvinden, maken ons tot een van de marktleiders in deze branche.

Op onze vlooienmarkten vindt u een brede collectie van gebruikte en antieke spullen en een zeer gevarieerd aanbod van nieuwe artikelen op de braderieën.

Iedere zaterdag vindt in de Bloemenveilinghallen van Eelde onze wekelijkse vlooienmarkt plaats, een echte vlooienmarkt met een keur aan gebruikte spullen, antiek en curiosa (m.u.v. mei, juni, juli en augustus geen markt), de enige echte vlooienmarkt die in de winterperiode wekelijks wordt gehouden en waar u als standhouder niet voor hoeft te reserveren! Daarnaast worden er in de winterperiode op diverse andere landelijke toplocaties (tot maar liefst 15.000 m2) markten georganiseerd ondermeer in Thialf HeerenveenEvenementenhal Hardenberg, de Stadjersmarkt in de Martiniplaza Groningen en de Drentse Vlooienmarkten & braderieën in de TT Hall van Assen.

In de zomerperiode worden er bijna dagelijks op verschillende locaties buitenmarkten georganiseerd, waaronder de welbekende
Vlindermarkten EmmenZuidlaren de Brink ,de vlooienmarkt tijdens de Blauwvingerdagen Zwolle en de Vismarkt in Groningen 

Voor een overzicht van alle markten kunt u kijken in onze
agenda.

Wij zien/ontvangen/begroeten u graag op één van onze markten!

 

Vlooienmarkt Eelde Veilinghallen

zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur
reserveren niet nodig (inruimen van 7.00 uur tot 8.30 uur)

De enige echte wekelijkse vlooienmarkt met alleen gebruikte spullen, antiek en curiosa.

Buitenmarkt
Buitenmarkt5
Stand1
Buitenmarkt4
Buitenmarkt2
Buitenmarkt3
Binnenmarkt
#"text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8", "HTTP_HOST"=>"www.vitalismarkten.nl", "SERVER_NAME"=>"www.vitalismarkten.nl", "CONTENT_LENGTH"=>nil, "HTTP_USER_AGENT"=>"CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)", "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE"=>"en-us,en-gb,en;q=0.7,*;q=0.3", "SERVER_PROTOCOL"=>"HTTP/1.0", "PATH_INFO"=>"/home.html", "REMOTE_ADDR"=>"54.161.175.231", "SERVER_SOFTWARE"=>"Apache/2.2.14 (Ubuntu)", "SERVER_ADDR"=>"89.200.201.23", "REQUEST_URI"=>"/home.html", "REMOTE_PORT"=>"56778", "SERVER_PORT"=>"80", "DOCUMENT_ROOT"=>"/var/www/rails/vitalis/public", "REQUEST_METHOD"=>"GET", "SERVER_ADMIN"=>"support@vanliere.nl", "_"=>"_", "HTTP_ACCEPT_ENCODING"=>"x-gzip, gzip, deflate", "QUERY_STRING"=>""}, @input=#, @out=#, @cookies={}, @args=nil, @multipart=false, @stdinput=#, @output_hidden={"_session_id"=>"57c3a75ab656094b8a7cb1d223ce3daa"}>, @new_session=true, @write_lock=true, @dbprot=[#>], @data={:site_id=>1, :siteusergroup_id=>1, :taal_id=>1, "flash"=>{}}, @dbman=#>>